Ervaren fysiotherapeuten bij Physical Studio in Amsterdam

Physical Studio logo

Leven met chronische pijn kan slopend zijn, en het is belangrijk om zo snel mogelijk verlichting te vinden. Bij Physical Studio in Amsterdam zijn we trots op onze ervaren fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het helpen van mensen die lijden aan chronische pijn. Ons team van deskundigen is zeer gekwalificeerd en deskundig in verschillende behandelingen die de verlichting kunnen bieden die je nodig hebt. Laten we eens nader kijken.

Studio

Fysiotherapie voor verlichting van chronische pijn

Bij Physical Studio gebruiken onze fysiotherapeuten verschillende technieken om de pijn te verlichten en de mobiliteit te verbeteren. We maken gebruik van manuele therapie technieken zoals gewrichtsmobilisaties en manipulaties, spierenergietechnieken, mobilisatie van weke delen en neuromusculaire heropvoeding. Deze behandelingen helpen het evenwicht en de functie van het lichaam te herstellen, zodat bewegen gemakkelijker en minder pijnlijk wordt. Naast deze manuele behandelingen gebruiken onze fysiotherapeuten therapeutische oefeningen die gericht zijn op de spieren die met je aandoening te maken hebben. Dit helpt de spieren te versterken en tegelijkertijd het bewegingsbereik en de flexibiliteit te vergroten.

Onze ervaren fysiotherapeuten hebben ook expertise in houdingsbeoordelingen, loopanalyse, evenwichtstraining, ergonomische evaluaties, orthopedische beoordelingen en blessurepreventie. Elk behandelplan wordt specifiek afgestemd op de behoeften van elke individuele patiënt, gebaseerd op zijn diagnose en doelen voor herstel. We geven ook voorlichting over gezonde leefgewoonten die kunnen helpen om verdere pijn of blessures te voorkomen.

Uitgebreide zorg bij Physical Studio

Bij Physical Studio streven we naar uitgebreide zorg voor al onze patiënten door meer te bieden dan alleen fysiotherapie. We begrijpen dat chronische pijn niet alleen je lichaam beïnvloedt, maar ook je geestelijke gezondheid! Daarom bieden we counselingdiensten aan om patiënten te helpen met hun pijn om te gaan, zowel mentaal als emotioneel, terwijl ze een behandeling ondergaan. Deze combinatie van therapieën zorgt ervoor dat met alle aspecten van genezing rekening wordt gehouden bij het ontwikkelen van een behandelplan voor onze patiënten.     

Als je op zoek bent naar een ervaren team van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van chronische pijn, zoek dan niet verder dan Physical Studio in Amsterdam! Ons team van deskundigen maakt gebruik van een verscheidenheid aan behandelingen die specifiek zijn afgestemd op de toestand van elke patiënt, met als doel snel en effectief verlichting van chronische pijn te bieden, zodat onze patiënten hun leven weer kunnen oppakken zonder dat pijn of ongemak hen tegenhoudt! Neem vandaag nog contact met ons op als je meer informatie wilt over wat wij voor jou kunnen doen!